Przeglądarkowy KaM? Czemu nie? Spróbujmy!

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
expert
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: expert »

Gra stanęła w miejscu. Pliki mam. Jednak problem jest z prawami autorskimi i to mnie póki co zatrzymuje. Pisałem do nich raz na ten temat, napisali, ze odpiszą jakie jest stanowisko w tej sprawie i nie odpisali. Chyba Kheli pisał, że ktoś tam też próbował bezskutecznie dowiedzieć się na temat praw autorskich.

Jak to mówią, pozostaje nam tylko nadzieja.

Co do terenu, to myślałem o wykorzystaniu X3DOM ze wsparciem flasha. http://www.x3dom.org/check/ - jednak to na razie staje w miejscu.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Podstaw ich pod mur i przedstaw, że będący w toku projekt stanął na tym etapie w miejscu. Nie dość, że ich tym samym ponaglisz, to przykro będzie im odmawiać.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 18:48 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
expert
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: expert »

Eee... To nie jest głupi pomysł. Poza tym jak będziemy mieli co do pokazania, to zobaczą, że coś się dzieje w tej sprawie i inaczej na nas spojrzą. Bo tak gadanie na niby, że niby coś się kroi ale nic nie ma, to nikomu by się nie chciało gadać, a tak mogą powiedzieć, że Ty i Ty i Ty macie prawo do wykorzystania grafiki i pomysłu gry i bawcie się ;-)
Odpowiedz