Czyli jeśli dobrze rozumiem muszę ją zrobic na raz?
Niemożliwe!!!
Może po prostu źle zapisuje??
Edit:Już wiem co źle robiłem.Zapisywałem w dyskietce map zamiast na pro.Tam można w nieskończonośc
Edit2:
@Duch
Spróbuj otworzyc mapę w inny sposób.Wejdź w edytor Kroma, naciśnij folder map (ten zielony)i poszukaj tej mapy w folderach.Kliknij i powinna ci się wyświetlic w edytorze.
Kamcio94, mam tę samą wersję, co Ty i mam obiekty w zakładce "objects". A Ty co masz? Białe pole? Zainstalowałeś te biblioteki, o których mowa w tym poście (NET Framework 3.0)?
Mam jeszcze jedno pytanko, kamcio94 - umieściłeś edytor w katalogu z grą? Jeżeli chcesz, by edytor działał, musisz mieć edytor w katalogu z grą. Biblioteki .NET są potrzebne wyłącznie do edytora skryptów, do edytora terenu nie.
lucbach pisze: Zainstalowałeś te biblioteki, o których mowa w tym poście (NET Framework 3.0)?
Bez tego aplikacja się w ogóle by się nie uruchomiła (jeżeli bibliotek wymaga, a nie wymaga. Edytor skryptów wymaga .NET Framework 2.0 i to tylko do Windows Forms Application). Bardziej prawdopodobne, że nie przeniósł edytora do katalogu z grą ponieważ obrazki pobiera z zasobów gry.