Knights and Merchants 3: The Warriors Shadow

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Diego
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Diego »

poprostu jeśli wyjdzie K&M 3 to bede szcześliwy, ..
A jesli alonso robi mi tylko nadzieje, a później powie ze sobie tylko to wymyślił ... to zrobie tylko jedno ....

ZABIJE GO !!!
smile ; )
alonso
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: alonso »

KaM 3 nie jest Fikcją a pozatym ja tu tylko reklamuje i akurat na waszym forum ja mam reklamowac więc jak jakieś pytania co do KaM to do głównego zarządu Codemasters
Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: eks »

spokojnie,spokojnie poczekajmy do nastepnego tygodnia bo niby będzie info o tej grze na wp.pl lub na komputer świat.
krzysiek000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzysiek000 »

Post do usunięcia
Ostatnio zmieniony 28 lip 2010, 21:49 przez krzysiek000, łącznie zmieniany 1 raz.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Kamyczek pisze:Dobrze że filmiki poprawią bo te stare takie jakieś drętwe były :glupek:

Jak na rok 1997, były prawie że wybitne.
krzysiek_000 pisze:A jak ich zapytać o to? Przez gg, czy email?
Tak, tak - iście genialnym pomysłem jest pogadanie z nimi przez gadu-gadu ;). Najlepiej zaproś ich jeszcze na forum i na herbatkę. Na pewno nie odmówią...
Lucbaszysko pisze:A kto pierwszy zwrócił mi na to uwagę? The Knight, webmaster knightsandmerchants.de.

A co on ma do rzeczy? To chyba autorzy gry wiedzą lepiej, czy wydają dodatek, czy część drugą. A Rycerz został jedynie najęty do zrobienia oficjalnej strony. Tak więc nie ma specjalnie dużo do gadania, skoro wiedzą nie wykracza ponad to, co my wiemy. Gdyby to był dodatek, na okładce jak wół widniałby takowy napis, zaś "The Peasant Rebellion" nie stanowiło by na bank w takim razie głównego podtytułu gry. Gdyby był to dodatek, jego tytuł byłby taki, jak w części pierwszej - "The Shattered Kingdom", plus jakiś dopisek, wzmianka, że płyta zawiera kampanię TPR.
A skoro tak nie jest, to jest to zdecydowanie cześć druga gry. Czego spodziewalibyście się w części drugiej? Nowej grafiki? Czyżby nowe jednostki nie wystarczyły? Upieracie się, że jest to dodatek, ponieważ załączyli również pierwszą kampanię, bo sama w sobie się kiepsko sprzedawała? Genialne.
Coś chciałem jeszcze dodać, ale wyleciało mi z głowy. ;]
Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, 18:23 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Zawsze myślałem, że gram w K&M 2, kiedy pojawiłem się na tym forum i poczytałem tą stronę zorientowałem się, że jest to dodatek, a teraz to już sam nie wiem...

http://knights.sztab.com/index.php?dzial=pudelka
The Peasants Rebellion na Węgrzech. Błędnie oznaczone na pudełku cyfrą 2. W prawym dolnym rogu znajduje się węgierska flaga.

Skoro Khelbenie od dawna o tym wiedziałeś, to czemu nie zwróciłeś na to uwagi (chyba, że ominąłeś ten drobiazg)?
Obrazek
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Tam (na Węgrzech) jest błędnie oznaczone cyfrą 2. Na ŻADNYM innym pudełku, więc i także na polskim, nie znajdziesz nigdzie napisu "Knights and Merchants 2".
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Mniejsza z tą "dwójką". Nie jest na żadnym pudełku napisane, że jest to dodatek :D. Nie ma wzmianki o tym, że jest tu jakikolwiek związek z TSK. Zatem nikt nie wie, co się pod tym tajemniczym tytułem TPR kryje. A tutaj mamy całkiem nową kampanię i resztę bajerów. To, że na Węgrzech pierwsi wrzucili cyfrę "dwa", wcale nie musi oznaczać, że błędnie, tylko dlatego, że na angielskiej wersji dwójki nie było, bo angielski zawsze musi być konspektem. Może oni [Węgrowie/Węgierzy?] to chcieli to pominięcie właśnie zaznaczyć. Nie wiem, czemu się tak upieracie, że to dodatek. Gdyby nim był, nie dali by żadnego tytułu "TPR". Bo stanowiłoby to zupełnie inną część (i stanowi ^^). Winni wrzucić tytuł pierwszej kampanii, ze wzmianką "dodatek"... ale o tym już pisałem jak wiecie :). Zatem nie będę się powtarzał.
Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: eks »

Teraz to już wiem,że na 100% ze Kam 3 to bójda,napisałem na gg do alonso aby podał mi e-maila do codemasters napisał,że nie może podać i mnie zablokował.To było do przewidzenia,że będzie nas tutaj cyganił chciał zobaczyć ilu ludzi nabierze na to.Po za tym dlaczego mieliby niby o takiej grze pisać na komputer świat lub na wp.pl?Wymyślił to sobie i to wszystko.Zaraz napisze to prawdziwego producenta codemasters na e-maila i zobaczymy czy wykupili prawa autorskie od Joymani i czy zamierzają tworzyć tą grę,więc czekać na informacje.

Edit:Znacie e-maila do Codemasters?Jeśli tak to podajcie.
Awatar użytkownika
Diego
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Diego »

eks, jeśli to prawda , to ja już zaczynam szukać tego alonso !!!
ZABIJE GO !!! nie lubie takich śmieci !!!

P.S A wiecie ze ma wyjsc 4 czesc K&M, jej tytul to chyba "K&M AJM" ( czyli : KNIGHTS & MERCHANTS : ALONSO JEST MARTWY ) hehehehe :lol: :lol: :lol:
smile ; )
Odpowiedz