Porusze jeszcze raz temat tego że .. mapka jest fajna ale:
1. złoża jak ktoś to napisał są monotonne i "dziurawe"
2.a poza tym miałem całkiem pokaźne miasto a wróg ... PRZESZEDŁ przez rzeke i poprostu ROZWALIŁ mi miasto :/
Ale edytorem poprawiłem ten błąd i wszystko gra
moja ocena 8/10
PS: Sorka za błędy
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
knajko zamuruj rzeke i zrób wejście tylko od kumpla
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
A ja jakoś przeszedłem na kodach. Przez rzeke przeszedłem i góry złota i do jednego wroga (rozwaliłem wszystkich pomocników i budowniczych , którzy rozbudowywali się potem przez środkowych nie zahaczając pomocników .Do prawych ,którzy się rozbudowywali i tak wróciłem i miałem tylko jednego wroga (przypominam że brązowi to nasi sojusznicy ,my ich możemy rozwalać na oni nas nie ) I wtedy zrobiłem full wież chyba ze 20 i broniłem się przed atakami. Brązowi mi pomagali rozwalić czarnego wieśniaka, który ma 3 warownie
lol Ja zrobilem tak jak w instrukcji napisano i nawet po zmienieniu plików i dodaniu skryptu wszystko chdzi po satremu ( znaczy tak jakbym w ogóle nie zrobił wyżej wymienionych czynności)
Szczyt złośliwości...
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"