www.kammissioncenter.yoyo.pl
Centrum Misji
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
OO wykorzystałeś mój pomysł z deseczkami... Jak miło 
/edit Popatrz... Kampanie (Misje dla jednego gracza, bo nie może być kampanii multiplayer.) I obok Jeden gracz...
Nie tak. Może
Kampanie| Misje pojedyncze | Misje dla wielu graczy |
A co do pojawiających się obrazków... No, zmieniłbym je...
Kampania to powinna pokazane być coś jak u Lewina na forum. budowniczy kopie a obok niego rycerz.
Czyli jakiś budowniczy.
Misje dla jednego gracza. To np. miecz, z toporem też się zgadzam. A misje dla wielu graczy to jakieś ręce złożone. To co ma lucbach w emblemacie.
Resztę uwag zgłoszę jak znajdę czas...
/edit Popatrz... Kampanie (Misje dla jednego gracza, bo nie może być kampanii multiplayer.) I obok Jeden gracz...
Kampanie| Misje pojedyncze | Misje dla wielu graczy |
A co do pojawiających się obrazków... No, zmieniłbym je...
Kampania to powinna pokazane być coś jak u Lewina na forum. budowniczy kopie a obok niego rycerz.
Czyli jakiś budowniczy.
Misje dla jednego gracza. To np. miecz, z toporem też się zgadzam. A misje dla wielu graczy to jakieś ręce złożone. To co ma lucbach w emblemacie.
Resztę uwag zgłoszę jak znajdę czas...
dzięki za sugestie. postaram się nad tym pomyśleć w niedalekiej przyszłości bo w chwili obecnej nie mam czasu niestety.
myślę może zrezygnować z obrazków bo na tych deseczkach nie ma za dużo miejsca, chyba że coś innego przyjdzie mi do głowy. No fakt, pojedyncze misje będzie lepsze niż misje dla jednego gracza/ zobaczymy co da się zrobić
myślę może zrezygnować z obrazków bo na tych deseczkach nie ma za dużo miejsca, chyba że coś innego przyjdzie mi do głowy. No fakt, pojedyncze misje będzie lepsze niż misje dla jednego gracza/ zobaczymy co da się zrobić
Większość strony jest już gotowa, a właściwie na tyle dużo że na początek wystarczy. Dostępna jest pod adresem www.kammissioncenter.yoyo.pl ale nikt jeszcze nie dodał nawet jednej misji dlatego wydaje mi się że nikogo to nie interesuje
Jak zobaczę że coś się na tej stronie ruszy to wznowię pracę.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Być może chodzi tu o to, że bez rejestracji/dodania własnej misji nikt nie jest w stanie zobaczyć, jak to wygląda i działa (i czy działa).
Tak samo, ruch tu nie jest duży, a i nie wszyscy aktywni użytkownicy robią własne misje.
To nie jest tak, że od razu przekonasz wszystkich do przesiadki na Twój serwis. Na pewno to trochę potrwa. Więc radzę - wrzuć jakieś przykładowe pliki, słuchaj opinii innych i czekaj, aż się rozkręci. Czy wypali - będzie można to ocenić dopiero po dłuższym czasie.
Tak samo, ruch tu nie jest duży, a i nie wszyscy aktywni użytkownicy robią własne misje.
To nie jest tak, że od razu przekonasz wszystkich do przesiadki na Twój serwis. Na pewno to trochę potrwa. Więc radzę - wrzuć jakieś przykładowe pliki, słuchaj opinii innych i czekaj, aż się rozkręci. Czy wypali - będzie można to ocenić dopiero po dłuższym czasie.
- Sir Feliks
- Moderator
- Kontakt:
i co dalej z centrum?
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067