Jest więcej kodów do Tsk?

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Haker
Użytkownik Forum
Posty: 22
Rejestracja: 12 sie 2005, 09:10
Lokalizacja: Osiek koło Olkusza

Jest więcej kodów do Tsk?

Post autor: Haker » 12 sie 2005, 09:20

Nie ma więcej kodów do TSK prócz domku? :shock:

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 12 sie 2005, 11:06

Jasne, że są, Chakierze :]
Powinieneś to wiedzieć jako Chakier, nie?
Oprócz domku jest jeszcze kotek, chmurka, ludzik i znak zorrooo :smiesne:

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 12 sie 2005, 12:36

Hakerze, domek jest do samej kampanii TSK. Jeśli masz grę z oboma kampaniami, użyj literki "P". Pewien trick znajdziesz też na stronie w dziale "porady", tutaj.
Poza tym, jest jeszcze coś takiego jak hex-code, nie wiem jednak, czy działa to na polskiej wersji. Próbowałem się dowiedzieć od The Knighta co i jak, ale na razie niestety nic. WIem też, że jest jakiś kod (tzn. ingerowanie w ustawienia podczas rozgrywki), który nie działa na polskiej wersji. Kiedyś widziałem też programik, który zmieniał ilość towarów w spichrzu na podaną przez nas. Niestety, nie działał; albo był do starszej wersji albo do nie-polskiej.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Mati_91
Użytkownik Forum
Posty: 55
Rejestracja: 07 sie 2005, 17:30
Lokalizacja: Lipsk

Post autor: Mati_91 » 12 sie 2005, 15:00

ja mam gre z dwiema kompaniami i nie urzywam żadnej "P",ja znam 2 kody,zeby dodac 10jednostek towaru i zeby odrazu przejsc misje
FORZA JUVE!

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 12 sie 2005, 15:05

No właśnie, to jest "P" :mrgreen:
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 12 sie 2005, 17:05

Nie jestem zwolennikiem kodów, ale swoje wiem. I domek i "P" dają to samo, tyle że domek w TSK a "P" w TPR.

Yuk! Kody... :niedowiarek:

metalmok
Użytkownik Forum
Posty: 32
Rejestracja: 13 sie 2005, 09:49
Lokalizacja: Kalety
Kontakt:

Post autor: metalmok » 14 sie 2005, 20:01

Ja równie| omijam kody szeeerokim lukiem, ale mam pytanko : czy podczas gry sieciowej dzialaja kody :?:

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 14 sie 2005, 20:16

Jeszcze tego by brakowało :obrazony:

metalmok
Użytkownik Forum
Posty: 32
Rejestracja: 13 sie 2005, 09:49
Lokalizacja: Kalety
Kontakt:

Post autor: metalmok » 14 sie 2005, 20:46

Chciałem tylko wiedzieć czy może mnie ktoś oszukać :wink:

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 14 sie 2005, 21:41

Gdy wpiszesz "P", a potem klikniesz "konie" spotka Cię po 10 nieszczęść z każdego rodzaju :||: ,
a kiedy klikniesz "ryby" kończysz rozgrywkę życiową :zraniony:.

- idealne kody do KaM...

ODPOWIEDZ