Rekordy w wypełnianiu misji.
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Ja nigdy nie potrafię zapamiętać wyników gry. Ale zauwayłem pewną śmieszną zależniść: Na początku ilość odzin spędzonych na przechodzeniu misji była taka sama jak numer tejże misji (oczywiście za wyjątkiem misji taktcznych) i tak - misjię 1 przeszedłem w godzinę, misję 2 w dwie, misję 5 w pięć, misję 8 w osiem
Stawka zaczęła maleć dopiero w misji 9, którą przeszedłem w 7 godzin, a 11 wszystko się załamało - wyszło 5 godzin.
gg: 3151723
- Michailoff
- Moderator
Początkowe wojsko.
Misja 8 - Bastion + mądra gra = zwycięstwo początkową armią. (Zajęło mi to 12 godz. 30 min.)
Misja 11 - przejdzie się początkową armią, gdy wybuduje się wieże i atak w kojejności
1. południe
2. wrota na północ
3. główne miasto misji (północ) (zajęło mi to 4 godz 31 min) (Ale... NIE ATAKOWAŁ MI PEWNEJ JEDNEJ JEDNOSTKI...)
Misja 14 - i 6(!) żołnierzami można tych dziadów rozwalić wybijając budowniczych i pomocników (w sposób mądry u czarnych uszkadzając dzielnym wojem spichrz będą (jednostki budowniczych) naprawiać go i wybijąć kolejno budowniczych...) (Czas: 2 godz. 30 min.
I tak: Początkową armią można przejść misje 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 i 19. I... dokonałem tego...(to mój rekord) Pozostaje tylko 20 misja ,której nie przejdzie się początkowym wojskiem , bo się nie da... (Naturalnie mowa tu o TSK)
Misja 11 - przejdzie się początkową armią, gdy wybuduje się wieże i atak w kojejności
1. południe
2. wrota na północ
3. główne miasto misji (północ) (zajęło mi to 4 godz 31 min) (Ale... NIE ATAKOWAŁ MI PEWNEJ JEDNEJ JEDNOSTKI...)
Misja 14 - i 6(!) żołnierzami można tych dziadów rozwalić wybijając budowniczych i pomocników (w sposób mądry u czarnych uszkadzając dzielnym wojem spichrz będą (jednostki budowniczych) naprawiać go i wybijąć kolejno budowniczych...) (Czas: 2 godz. 30 min.
I tak: Początkową armią można przejść misje 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 i 19. I... dokonałem tego...(to mój rekord) Pozostaje tylko 20 misja ,której nie przejdzie się początkowym wojskiem , bo się nie da... (Naturalnie mowa tu o TSK)
- Michailoff
- Moderator
Re: Początkowe wojsko.
Uaktualniam: misja 8 3 godz. 40 min. misja 11 2 godz. 41 min. (no i tym razem NIE ATAKOWAŁ MI PEWNEJ JEDNEJ JEDNOSTKI...)Michailoff pisze:Misja 8 - Bastion + mądra gra = zwycięstwo początkową armią. (Zajęło mi to 12 godz. 30 min.)
1. południe
2. wrota na północ
- Michailoff
- Moderator
Jednotka
Po jakimś czasie i kilkunastokrotnym wywabianiu wróg nie atakuje tej tylko jednostki. Właśnie ten bug bezkarnego wybijania wojsk umożliwia ukończenie tej misji początkowym wojskiem
I to jest mój osobisty rekord...
- Michailoff
- Moderator
Re: Początkowe wojsko.
Na upartego można przejść z 1 pachołkiemMichailoff pisze:Pozostaje tylko 20 misja ,której nie przejdzie się początkowym wojskiem , bo się nie da... (Naturalnie mowa tu o TSK)