A pozatym na coś byś kod chciał... hę?
Jest więcej kodów do Tsk?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
piotrek_1000
- Użytkownik Forum
- Michailoff
- Moderator
raz tak miałem w misji 11 ale... potem w ogóle go nie atakowałRafael_5000 pisze: A tak już na poważnie, to nie zawsze wróg podąża za łucznikiem :]
W niektórych misjach jest na tyle mądry (Boże, cud! AI jest gdzieś w porządku! Gdzie?), że tylko postraszy Cię, zmuszając tym samym do odwrotu, a sam wkrótce wróci do "bazy".
(przeszedłem tą misję początkowym wojskiem)
o ja sory zjebałem nie zobaczyłem ze to ma tyle stron ale chodziło co do fortelatick pisze:jak gram na necie to raczejsie nie spotkałem z dawnem bez urazy który by to robił tylko jest starcie+walka+smierc=porazka/zwycienstwo
i to jest to co kocham w tej grzezabijasz albo twoi ludzie sa zabici![]()
z łucznikiem podczas misji w porównaniu co do gry na necie.patz str1
pozdro
Ja znam sposób na cheatowanie aczkolwiek go nie popieram...
Ale po to jest ten dział, więc: Istnieje program o nazwie "Magic trainer creator", który daje możliwość zmieniania każdej dowolnej wartości zapisanej w liczbie. Tak więc: programem tym można zmienić np: Ilość chleba w spichrzu, złota, żelaza, wszelakiej broni itp. Niestety moje umiejętności tego programu są niezbyt duże bo rzadko cheatuję. Potrafię jedynie zmieniać wartość do 255 jednostek. Ten program działa nie tylko w KaM ale i we wszystkich grach.
Jest prosty w użyciu (jeśli się robi to tak jak ja tzn. do 255). Jednak jak ktoś umie robić użytek z systemu szesnastkowego (heksadecymalnego) to o ile wiem da się używać go i w ten sposób. 
- Michailoff
- Moderator
Blaszak pisze:Ja znam sposób na cheatowanie aczkolwiek go nie popieram...![]()
Ale po to jest ten dział, więc: Istnieje program o nazwie "Magic trainer creator", który daje możliwość zmieniania każdej dowolnej wartości zapisanej w liczbie. Tak więc: programem tym można zmienić np: Ilość chleba w spichrzu, złota, żelaza, wszelakiej broni itp. Niestety moje umiejętności tego programu są niezbyt duże bo rzadko cheatuję. Potrafię jedynie zmieniać wartość do 255 jednostek. Ten program działa nie tylko w KaM ale i we wszystkich grach.
Jest prosty w użyciu (jeśli się robi to tak jak ja tzn. do 255). Jednak jak ktoś umie robić użytek z systemu szesnastkowego (heksadecymalnego) to o ile wiem da się używać go i w ten sposób.
To proste:
Start
albo skrót na klawiaturze