Kolejność wynoszenia ze spichlerza

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
frytas2006
Użytkownik Forum

Kolejność wynoszenia ze spichlerza

Odpowiedz z cytatem

Post autor: frytas2006 »

ej można tak zrobić ze jak w spichlerzu dużo zbroii luków i kusz to zeby pomocnicy pierw pomogli nosic drewno i kamienie a ie oni sie zajmują wyoszeniem ze spichelarza zbroij do warowni jak jeszcze wsystkie budynki mam nie powybudowane ?
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Witaj. Nie, jest to niemożliwe. W przypadku wykorzystania kodu gra byłaby wtedy banalnie prosta. Masz wtedy mnóstwo broni i to ją najpierw przenoszą pomocnicy do warowni. Tak samo kiedy nagromadziłeś sobie broń w spichrzu, zamiast wybudować wcześniej warownię.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Tak samo w "Bitwie o zamek" Ma się 300 koni w spichrzu i jak się wybuduje warownie to pomocnicy pół godziny te konie prowadzają do warowni ;)
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Jared
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Jared »

Cały czas gram w misję 20(treaz już na kodach bo kamienia nie da się produkowac) i zajęłem te pozycje na północy, gdzie jest ta twierdza otoczona murami. I wybudowałem tam zamek, mając po kilkaset sztuk broni, zbroi i pancerzy w spichrzu. Takiej kolejki to ja jeszcze w KaMie nie widziałem. Z głodu w tej kolejce umarło mi prawie 150 pomocników. ale twierdza jest już pełna i dumnie stoi.
Odpowiedz