Rekord w długości gry

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 06 lis 2006, 14:36

JA czasami lubię grać długo ( pobawic sie z przeciwnikiem ) :twisted: :mrgreen: Pamietam ze w wprowadzeniu TSK zbudowaalem chodnik po przekątniej plansz w sumie :coongada:: :glupek: ok. 5 godzinn :smiesne:
Powrót do KaM !!!!

PLANT_15
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 02 lis 2006, 22:35
Lokalizacja: Królestwo Dancelot

Post autor: PLANT_15 » 06 lis 2006, 18:49

Ok. Postaram się zrobić screena, ale jak narazie każdy program jaki ściągłem okazał się buublem :? Może podacie mi nazwe jakiegoś sprawdzonego :?:

Awatar użytkownika
zen
Użytkownik Forum
Posty: 75
Rejestracja: 12 wrz 2006, 00:12
Lokalizacja: Płock

Post autor: zen » 06 lis 2006, 23:03

PLANT_15 pisze:Ok. Postaram się zrobić screena, ale jak narazie każdy program jaki ściągłem okazał się buublem :? Może podacie mi nazwe jakiegoś sprawdzonego :?:
Witam :)
Dobry program , podał Admin. Lukbach , sam korzstam z niego .
www.hypersnap.pl
pozdrawiam :)
zen

PLANT_15
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 02 lis 2006, 22:35
Lokalizacja: Królestwo Dancelot

Post autor: PLANT_15 » 07 lis 2006, 18:41

Kurcze nie wiem czy mam jakiś dziwny komp czy jak ale screeny mi wychodzą zamazane :? Nawet tym programem :-( Możecie mi jakoś poradzić jak to zrobić :?:

Awatar użytkownika
zen
Użytkownik Forum
Posty: 75
Rejestracja: 12 wrz 2006, 00:12
Lokalizacja: Płock

Post autor: zen » 08 lis 2006, 01:35

PLANT_15 pisze:Kurcze nie wiem czy mam jakiś dziwny komp czy jak ale screeny mi wychodzą zamazane :? Nawet tym programem :-( Możecie mi jakoś poradzić jak to zrobić :?:
Witam :)
Nie jestem za mocny w tym programie hypersnap , ma on multum ustawień . Ja poradziłem sobie w ten sposób że dałem pauze podczas rozgrywki na danej mapie (misji) i na tak nieruchomym obrazie zrobiłem skrena , naciskając przycisk na klawiaturze "Scroll Lok" -- skren wychodzi przyzwoity, zresztą jest w tym prog.opcja korekty koloru ,Gamma, kontrastu itp.
Pozdrawiam :)
zen

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 10 lis 2006, 21:11

sorx za małe przedłużenie tego offtopu, ale... czy w k&m można robić pauze Zenie? :)

Awatar użytkownika
zen
Użytkownik Forum
Posty: 75
Rejestracja: 12 wrz 2006, 00:12
Lokalizacja: Płock

Post autor: zen » 11 lis 2006, 00:22

Khelben pisze:sorx za małe przedłużenie tego offtopu, ale... czy w k&m można robić pauze Zenie? :)
Witam :niedowiarek:
Ja mogę, w trakcie rozgrywki naciskam na klawiaturze przycisk _ P_ i plansza rozgrywki jest nieruchoma , ponowne naciśnięcie wznawia grę .
Pozdrawiam :usmiech:
zen

PLANT_15
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 02 lis 2006, 22:35
Lokalizacja: Królestwo Dancelot

Post autor: PLANT_15 » 11 lis 2006, 17:23

Khelben nie wiedziałeś :shock:

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 11 lis 2006, 22:39

lol... nie miałem pojęcia ^^
jak odpalę grę, pierwszą rzeczą będzie wypróbowanie tego... nigdy nie pauzowałem w tej grze... może właśnie dzięki temu jestem w bitwach dobry xD Nigdy nie pauzowałem bitwy, toteż w niebezpiecznych momentach musiałem myśleć szybko i na dobre mi to wychodziło... ale... wróćmy może lepiej do tematu :]

Awatar użytkownika
Bartosz
Użytkownik Forum
Posty: 80
Rejestracja: 04 sty 2007, 08:55
Lokalizacja: Mszczonów

Post autor: Bartosz » 09 sty 2007, 19:27

Muszę wypróbować czy pauza działa i u mnie, choć jak do tej pory nie byla potrzebna nigdy nie wiadomo kiedy się może przydać. :usmiech:

A co do tematu to, żadko przekraczam 5h, no chyba, że gram na wolnej planszy.
Jak pamiętam to chyba 8h na planszy 9, jednak chciałem się pobawić, bo to fajniusia plansza.

ODPOWIEDZ