Misja 4
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- DawidWarchoł
- Użytkownik Forum
- Ciemnozielony
- Użytkownik Forum
Cóż, ja aby móc przejść tą misję... tę nie tą (kto poprawił? Dzięki, nie zauważyłem), musiałem dowiedzieć się o warunkach zwycięstwa z edytora.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2012, 17:49 przez Ciemnozielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b
d(._.)b
-
- Administrator Forum
- Kontakt:
Wyręczę.
W SR2 nie wolno zniszczyć spichrzów, szkół i gospód w małej, nie broniącej się osadzie oraz tej największej na północy.
W SR3 natomiast trzeba zostawić te budynki w północno-wschodniej osadzie, nie ma takiego wymogu jeśli chodzi o tę największą.
Ponadto w SR3 trzeba bronić żołnierzy sojusznika, gdy wszyscy zginą, misja zakończy się niepowodzeniem.
Żeby wygrać, trzeba zabić żołnierzy i zniszczyć wszystkie warsztaty płatnerskie i pancerzy, garbarnie, stajnie i warownie u wrogów.
W SR2 nie wolno zniszczyć spichrzów, szkół i gospód w małej, nie broniącej się osadzie oraz tej największej na północy.
W SR3 natomiast trzeba zostawić te budynki w północno-wschodniej osadzie, nie ma takiego wymogu jeśli chodzi o tę największą.
Ponadto w SR3 trzeba bronić żołnierzy sojusznika, gdy wszyscy zginą, misja zakończy się niepowodzeniem.
Żeby wygrać, trzeba zabić żołnierzy i zniszczyć wszystkie warsztaty płatnerskie i pancerzy, garbarnie, stajnie i warownie u wrogów.
- DawidWarchoł
- Użytkownik Forum