Problemy dotyczące tworzenia misji
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
- Administrator Forum
- Kontakt:
W oryginalnych misjach ataki nie były nadto zmieniane - po prostu tak, żeby działały.
Pojedynczy był bardziej przydatny w TSK, w atakach początkowych z ustalonym opóźnieniem. W TPR dodano powtarzający się z opóźnieniem, który w porównaniu z poprzednim ma niewątpliwą zaletę - poprzedni potrafił przestać działać po podstawieniu jednego żołnierza.
Pojedynczy był bardziej przydatny w TSK, w atakach początkowych z ustalonym opóźnieniem. W TPR dodano powtarzający się z opóźnieniem, który w porównaniu z poprzednim ma niewątpliwą zaletę - poprzedni potrafił przestać działać po podstawieniu jednego żołnierza.
- Igorecki94
- Użytkownik Forum
- Igorecki94
- Użytkownik Forum
Już jest dobrze, nie oto chodziło ale dzięki za chęci
ale mam też drugie pytanie. Ustawiłem rozbudowę bazy AI, ale on nie wyrabia z sianem :/, buduje jedno gospodarstwo a jedocześnie młyn i chlew. Z drewnem również nie wyrabia przez przez 1h gry stworzył 15 żołdaków
Czy da się ustawić min. wybudowanych gospodarstw lub leśniczówek dla AI ?

- Igorecki94
- Użytkownik Forum
Twoja rada nic nie dała ale znalazłem lepszy sposób, dać AI duuużo siana i drewna do spichrza i jest ok. Natomiast mam następne pytanie
ustawiłem powtarzający się atak wroga 25 żołnierzami. Tylko, że on atakuje od razu kiedy ma ich 25. Jak zrobić, żeby większość była w wiosce a atakuje mnie ich wyznaczone 25, np. tak jak w misji 4 TSK ?