Problem z edytorem misji.

Tutaj dowiesz się jak stworzyć własne misje oraz pisać do nich skrypty; dział jest też miejscem na ogólne dyskusje dotyczące tworzenia misji.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
koczis12
Użytkownik Forum
Posty: 45
Rejestracja: 10 lip 2008, 19:49
Lokalizacja: Barlinek

Problem z edytorem misji.

Post autor: koczis12 » 12 lip 2008, 23:09

Stworzyłem mapke na edytorze terenu i przystąpiłem do edytora misji ale tam nie moge stawiać budowli bo gdy klikam script podaje namiary na położenie spichrza klikam by pojawiła się mapa wyskakuje błąd ,,error'' i wszystko się zacina nie moge przejść do budowy wioski a gdy ponownie wracam do script to wyskakuje duża tabela ,,error'' i wszystko co zrobiłem się kasuje ten spichrz i wszystko

CZY KTOŚ WIE O CO CHODZI?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lizaczek36
Użytkownik Forum
Posty: 72
Rejestracja: 01 lip 2008, 13:37
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Lizaczek36 » 13 lip 2008, 18:57

Ja mam tak samo jak kolega powyżej.Ale niestety nie miałem czasu żeby to napisać na forum :) .
Kampania niedługo zacznie się robić ^^.

Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 » 13 lip 2008, 19:15

Grr... powyżej jest temat dotyczący problemów z tworzeniem misji :evil: To też można było tam wpisać. Czyżbyś nie zauważył, że admin robi wszystko, żeby nie trzeba było zakładać takich oddzielnych tematów? Wystarczy poszukać :?

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 13 lip 2008, 19:21

Użytkownicy: koczis12 i Lizaczek36 otrzymują ostrzeżenie za naruszenie regulaminu działu.

Zablokowany