To jest w końcu misja czy kampania, bo fabuły nie widzę...
Brak fałdowań rzuca się w oczy. Może dwa lata temu taki poziom map byłby do przyjęcia, ale nie dziś.
W skrypcie raczej błędów nie ma ale nad mapami musisz poćwiczyć:P
Cóż czasami o skrypcie decyduje też mapa! (zwłaszcza ze bez fałdowań ciężko określić czy jest to dobra czy zła gra:P)
Ale cóż DeBe może daj mu jakies wskazówki co do mapek (cóż ty w tym jesteś akurat lepszy:P)
lew2007 pisze:Ale cóż DeBe może daj mu jakies wskazówki co do mapek (cóż ty w tym jesteś akurat lepszy:P)
Nie chce mi się pisać po raz setny co należy uczynić, aby mapa była grywalna. Wszystko jest na forum.... należy tylko poszperać. Zawsze mogę odpowiadać na jego pytania poprzez PW... o ile takowe posiada. Krótko mówiąc: wykładów nie będzie.
Przydałoby się zebrać wszystkie DeBo-rady w jednym miejscu w formie jakiegoś ułożonego instruktarza. Wówczas odsyłałoby się zainteresowanych w konkretne jedno miejsce, niż w forumowy ogół. Kiedyś się pomyśli nad czymś takim.
Khelos racja przydałoby się:D Cóż ale troche tego jest więc zbytnio łatwo nie pójdzie zebranie wszystkiego:P Cóż zostawmy ten temat na bok i oceniajmy tą misje (mam na myśli zastrzeżenia oraz jakaś pomoc typu jak to polepszyć - cóż tego zawsze brakuje:P)