Wielka wspólna kampania

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Możemy zrobić tak, że kiedy wiesz, że nie będziesz miał czasu, to podeślesz mi na ten czas mapkę. Ja trochę zrobię swojego kawałka(czyli zamki) i potem jak będziesz miał czas to mów i Ci wtedy odeśle.
Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: eks »

Daniel_15 pisze:Co myślicie o zrobieniu tejże misji w tym edytorze, podanym przez Drwala?
Ja się nie pisze, bo u mnie nie działa.
Nie drwala a przeze mnie podanym ;). Debe czekamy na tą mapkę.A i to w końcu będzie misja taktyczna?Nie lepiej zrobić ekonomiczną?
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Ta będzie taktyczna.
Obrazek
Awatar użytkownika
Drwal
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Drwal »

Już ktoś to powiedział, nie ma sensu robić taktyczną na tak wielkiej mapie!Niby dlaczego DeBe ma się męczyć? Temu że Duch zrobił fabułę i dyryguje projektem? Człowieku nie zamęczaj ludzi!

Proponuję głosowanie kto jest za taktyczną a kto nie?

Ja NIE.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Drwal pisze:Już ktoś to powiedział, nie ma sensu robić taktyczną na tak wielkiej mapie!Niby dlaczego DeBe ma się męczyć? Temu że Duch zrobił fabułę i dyryguje projektem? Człowieku nie zamęczaj ludzi!

Proponuję głosowanie kto jest za taktyczną a kto nie?

Ja NIE.
Człowieku wkurzasz mnie i to bardzo. Myślisz, że nikt nie widzi, że tego posta napisałeś z zazdrości, że nie wybrali twojej fabuły? Jak zresztą prawie wszystkie twoje wypowiedzi w tym temacie. Dyryguje projektem? Nie narzuciłem żadnych przymusów. Nie ja również odpowiadam za wielkość mapy! Zrozumie to ktoś w końcu? Ja tylko zarzuciłem ogólny zarys fabuły i ją zaakceptowaliście. Poza tym z Cavem ustaliliśmy, że niektóre jednostki wroga zostaną i nie ruszą do boju, więc żeby wygrać trzeba będzie po obronie twierdz samemu zaatakować.
Obrazek
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Dobra...Będzie to taktyczna, trudno...następnym razem proponuję aby Cav z innymi też uzgadniał jak duża ma być mapa, bo mam wrażenie, że tak czy siak moja robota w większości pójdzie na marne...Tyle mam do napisania na ten temat. Dziś porobię trochę mapkę i myślę, że zakończę część północną (no nie wliczając drzew i małych elementów, bo to idzie na koniec)
Awatar użytkownika
Drwal
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

O nie! Choć, trochę nie umiałem się pogodzić z tym że twoja fabuła była lepsza, zaakceptowałem ją. Nie wsadzaj tu kitów! Cav mówił że to ty dałeś pomysł taktycznej. A ja po prostu nie chcę zamęczać biednego DeBe wielkimi mapami.

Nie widzę sensu żeby mapa do misji taktycznej miała aż 3 zamki i taki rozmiar.

To już chyba wszystko.
:glupek:
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

DeBe jak bedę robił skrypty(nie wiem czy ja to będę robił czy ktoś inny?)to zrobię tak, żeby nie poszło na marne.
Awatar użytkownika
Drwal
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Kamyku mógłbyś zrobić coś takiego jak obóz wroga w kazdej twierdzy np. spichrz, szkoła, gospoda. :wink:
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Mapa jest już prawie w 50 %, nie myślisz chyba, że zaczniemy ją robić od nowa? :roll:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Odpowiedz