Możemy zrobić tak, że kiedy wiesz, że nie będziesz miał czasu, to podeślesz mi na ten czas mapkę. Ja trochę zrobię swojego kawałka(czyli zamki) i potem jak będziesz miał czas to mów i Ci wtedy odeśle.
Już ktoś to powiedział, nie ma sensu robić taktyczną na tak wielkiej mapie!Niby dlaczego DeBe ma się męczyć? Temu że Duch zrobił fabułę i dyryguje projektem? Człowieku nie zamęczaj ludzi!
Proponuję głosowanie kto jest za taktyczną a kto nie?
Drwal pisze:Już ktoś to powiedział, nie ma sensu robić taktyczną na tak wielkiej mapie!Niby dlaczego DeBe ma się męczyć? Temu że Duch zrobił fabułę i dyryguje projektem? Człowieku nie zamęczaj ludzi!
Proponuję głosowanie kto jest za taktyczną a kto nie?
Ja NIE.
Człowieku wkurzasz mnie i to bardzo. Myślisz, że nikt nie widzi, że tego posta napisałeś z zazdrości, że nie wybrali twojej fabuły? Jak zresztą prawie wszystkie twoje wypowiedzi w tym temacie. Dyryguje projektem? Nie narzuciłem żadnych przymusów. Nie ja również odpowiadam za wielkość mapy! Zrozumie to ktoś w końcu? Ja tylko zarzuciłem ogólny zarys fabuły i ją zaakceptowaliście. Poza tym z Cavem ustaliliśmy, że niektóre jednostki wroga zostaną i nie ruszą do boju, więc żeby wygrać trzeba będzie po obronie twierdz samemu zaatakować.
Dobra...Będzie to taktyczna, trudno...następnym razem proponuję aby Cav z innymi też uzgadniał jak duża ma być mapa, bo mam wrażenie, że tak czy siak moja robota w większości pójdzie na marne...Tyle mam do napisania na ten temat. Dziś porobię trochę mapkę i myślę, że zakończę część północną (no nie wliczając drzew i małych elementów, bo to idzie na koniec)
O nie! Choć, trochę nie umiałem się pogodzić z tym że twoja fabuła była lepsza, zaakceptowałem ją. Nie wsadzaj tu kitów! Cav mówił że to ty dałeś pomysł taktycznej. A ja po prostu nie chcę zamęczać biednego DeBe wielkimi mapami.
Nie widzę sensu żeby mapa do misji taktycznej miała aż 3 zamki i taki rozmiar.