Cav pisze:Tak, Khelben wielki ekspert w tworzeniu map jak sie wypowie, to az zal d*** sciska...
Z mapami nie mam nic wspólnego koleszko. Co najwyżej służę dobrą radą.
//proszę o zakończenie tej sprzeczki
//lucbach
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Hehe...widzę, że wszyscy zaczynają się bać moich opinii na temat waszych misji. Bardzo mnie to cieszy, bo w takich sytuacjach trzeba jasno uświadomić autorowi jego błędy, a nie lizać mu d*pę słowami: oooo...ale pięęęęęęknie..tylko poprawisz to i to, a będzie cud,miód malina. Czyż surowa krytyka nie jest orzeźwiająca jak wiadro zimnej wody? Ale mniejsza o to, przejdźmy do rzeczy...krytykować nie zamierzam, bo tak jak napisałeś Cavie jest to początek prac, a poza tym poprosiłeś mnie o to. Ale mogę Ci za to "jasno uświadomić Twoje błędy". Jak zwykle Cavie masz bardzo ciekawy pomysł na misję, zupełnie się różni od tych z kampanii TSK, TPR. Moim zdaniem jest tu za mało gór, nie ma nic gorszego jak wielki obszar pustej ziemi. Oczywiście możesz na tym miejscy posadzić las, aczkolwiek według mnie nie powinien on być zbyt duży tak jak w pierwszej misji WWK. Czemu?...bo jakby się przyjrzeć to w kampaniach TSK, TPR nie ma takich wielkich dżungli, a tu chodzi o to, żeby upodobnić swoją mapę (przynajmniej pod tym względem) do tych mistrzowskich na których możemy zagrać w powyżej wymienionych kampaniach. Wróćmy jednak do gór: mam wrażenie Cavie, że Ty się boisz postawić jakieś wielkie pasmo górskie, bo zawsze robisz tylko takie małe pagórki. Spójrz na ósmą misję TSK. AAa....i nie wiem dlaczego fałdujesz teren (i to tylko kawałek) już na samym starcie...jak dla mnie to utrudnianie sobie życia.Tylko niech DeBe nie krytykuje faldowan i gor, bo to dopiero wstepna ich faza wykonania Mruga oczkiem
Otóż to...Polska to wolny kraj, a ja robię to aby wam pomóc, a nie poniżyć. (dzięki Khelbenie za zrozumienie)Deb(B)e może krytykować i komentować co chce, jak chce i kiedy chce
Skoro mnie ktoś poparł to wreszcie mogę ujawnić swój plan. Zamierzam zebrać armię mapperów doskonałych po czym podbić nią cały świat. BUAHAHAHAHA!!! Niech skrypterzy mają się na baczności...nadchodzę!Jest on w naszym społeczeństwie jednym z najwybitniejszych projektantów terenów, więc jeżeli skomentuje, świat się nie zawali.
Oczywiście, że takie ujmę...ze szczyptą złośliwej ironii.Może w komentarzu ujmie jakieś dobre porady mapowym amatorom, czy też powie: jak terenów nie należy robić, by efekt pracy przy krótkim czasie był bardzo dobry.
Haha...a co bym w nim mógł zamieścić? Że nie powinno się wklejać do mapy małych drzew? (jak ktoś nie wie dlaczego to niech sobie sprawdzi). Tu chodzi o talent Khelbenie, tego nie da się nauczyć...Jak ktoś nie posiada talentu to z najlepszym poradnikiem i pomocami nie zrobi arcydzieła (a nawet zwykłego dzieła-bez "arcy"Tak sobie myślę, że kolega DeBe mógłby jakiś poradnik stworzyć właśnie o robieniu terenu.
Oj...to prawda...w dzisiejszych czasach możemy oglądać praktycznie same gnioty.W ten prosty sposób co drugi amator nie będzie ładował na forum swoich pseudo-profesjonalnych map.
A mi tam Khelben pomógł...hehe. Nie narzekam.Jak nie masz z nimi nic wspolnego, to sie nie wypowiadaj na ich temat, a te swoje "dobre rady" to mozesz wsadzic sobie w nos.
PS. Pisze sie "koleżko", a nie "koleszko"