Ja robie niezłe mapy, a jakbym je bardziej dopracowywał... Ale, jako że jestem leniwy to dotychcas 1 robiłem w jakies 3-5 godzin, więc nie były zbyt szczegółowe.
PS. A Ci, którzy chcą robić mapy to polecam pooglądanie map stworzonych przez twórców, można je analizować i robić lepsze mapy
Ja się zgadzam zarówno do mapy, jak i do skryptów, trudno je się tworzy. "Trzeba nie lada wysiłku by ze zwykłej, niedopracowanej mapy zrobić arcydzieło" - to samo ze skryptem
Ja tam robiłem skrypty tylko w edytorze Kinga Harolda, a to jest nawet duża różnica. W tym nowym to rzeczywiście, tylko sobie wstawiasz gotowe polecenia i jest fajnie...
Też tworzyłem w tym Kinga Harolda, ale od dłuższego czasu przerzuciłem się na KaM_Decoder, ponieważ mamy tam przy okazji w help poradnik do tworzenia misji (coś jak "Tworzenie_Misji_By_Dark_Lord.") i wszystko staje się łatwiejsze.
Ja mogę być testerem map. Głównie chciałbym testować misje taktyczne, ale misjami z rozbudową i gospodarką też nie pogardzę . Mimo wszystko zapiszcie mnie po prostu jako testera misji.