A włączasz TSK czy TPR? Trzeba włączyć kampanie TSK(w TPR+TSK)LukY pisze:Dalej to samoChyba muszę przeinstalować KaM bo zauważyłem że wszystkie jednostki i układ budynków jest podobny jak w 1 misji kampanii Dark Lorda w którą ostatnio grałem.
![]()
Zrobię reinstalke i dam edita
PS. Przepraszam za spam
WWK - Misje
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Mój 2:23, właśnie skończyłem
.
Chłopaki, co cztery głowy, to nie jedna - misja super! Przemyślana, fajny teren (celowo tak pokiereszowany, żeby trudno było zbudować zwartą wioskę?), no i AI przeciwnika na dobrym poziomie. Mówię tak, bo miałem następującą sytuację: uderzyłem na niebieskich na wschodzie wszystkimi wojskami, ale wysypało ich się trochę tak, że musiałem uciekać. Żeby nie zaciągnąć ich do mojej wioski, uciekałem wgłąb skał na wschodzie, przy wodzie, w szczeliny. Ale oni poszli mi na wioskę
. I wybili 99% pomocników. Potem zostawili wszystko, więc odpłaciłem im pięknym za nadobne, a nowych pomocników wyszkoliłem w szkołach, które miały zapas złota. Naprawdę fajne AI, przeciwnik postawił wysoką poprzeczkę.
Misja niestandardowa, miała w sobie to "coś"
! Gratulacje dla wszystkich Twórców!
@LukY: nie ma znaczenia jakie misje masz zainstalowane przedtem - i tak nadpisujesz całkowicie pliki. Zastąp je dokładnie tak, jak napisali chłopaki kilka postów wcześniej. Masz typowe objawy nadpisania złych plików.
Chłopaki, co cztery głowy, to nie jedna - misja super! Przemyślana, fajny teren (celowo tak pokiereszowany, żeby trudno było zbudować zwartą wioskę?), no i AI przeciwnika na dobrym poziomie. Mówię tak, bo miałem następującą sytuację: uderzyłem na niebieskich na wschodzie wszystkimi wojskami, ale wysypało ich się trochę tak, że musiałem uciekać. Żeby nie zaciągnąć ich do mojej wioski, uciekałem wgłąb skał na wschodzie, przy wodzie, w szczeliny. Ale oni poszli mi na wioskę
Misja niestandardowa, miała w sobie to "coś"
@LukY: nie ma znaczenia jakie misje masz zainstalowane przedtem - i tak nadpisujesz całkowicie pliki. Zastąp je dokładnie tak, jak napisali chłopaki kilka postów wcześniej. Masz typowe objawy nadpisania złych plików.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
Hey! I've played this mission (not yet completed), and I enjoyed it! I had only some trouble with my woodcutters...
Hej! Zagrałem w tę misję (jeszcze jej nie ukończyłem), ale podoba mi się! Mam tylko kłopoty z moimi drwalami...

The woodcutter in the red circle does nothing: he only leaves his house, and then immediately returns, just like people who are hungry. I think that's because he wants to cut the tree in the black circle, but can't get there.
Drwal obwiedziony czerwonym kółkiem nic nie robi: wychodzi ze swojej chaty, a potem nagle wraca, zupełnie tak, jak osadnicy, którzy są głodni. Myślę, że dzieje się tak dlatego, że chce ściąć drzewo w czarnym kółku, ale po prostu nie może się tam dostać.
The woodcutter in the blue circle went to the place in the purple circle. Before I made the screenshot, there was a tree at that place. I'm sure he wanted to cut it, but he was just standing there, doing nothing. When I looked later, the tree was disappeared... but the woodcutter too!
And if you click on the woodcutter's house, it says it is still occupied...
Drwal obwiedziony niebieskim kółkiem poszedł w miejsce oznaczone purpurowym kółkiem. Przed tym, jak zrobiłem screena, było tam drzewo. Jestem pewien, że chciał je ściąć, ale stanął tam jak wryty. Kiedy później spojrzałem w to miejsce, drzewo zniknęło... i drwal też!
Kiedy kliknąłem na leśniczówkę, zobaczyłem, że jest wciąż zajmowana przez drwala
However, it's a nice mission.
Gratulacje!
Mimo wszystko to fajna misja
.
Gratulacje!
The Dark Lord.
Hej! Zagrałem w tę misję (jeszcze jej nie ukończyłem), ale podoba mi się! Mam tylko kłopoty z moimi drwalami...

The woodcutter in the red circle does nothing: he only leaves his house, and then immediately returns, just like people who are hungry. I think that's because he wants to cut the tree in the black circle, but can't get there.
Drwal obwiedziony czerwonym kółkiem nic nie robi: wychodzi ze swojej chaty, a potem nagle wraca, zupełnie tak, jak osadnicy, którzy są głodni. Myślę, że dzieje się tak dlatego, że chce ściąć drzewo w czarnym kółku, ale po prostu nie może się tam dostać.
The woodcutter in the blue circle went to the place in the purple circle. Before I made the screenshot, there was a tree at that place. I'm sure he wanted to cut it, but he was just standing there, doing nothing. When I looked later, the tree was disappeared... but the woodcutter too!
And if you click on the woodcutter's house, it says it is still occupied...
Drwal obwiedziony niebieskim kółkiem poszedł w miejsce oznaczone purpurowym kółkiem. Przed tym, jak zrobiłem screena, było tam drzewo. Jestem pewien, że chciał je ściąć, ale stanął tam jak wryty. Kiedy później spojrzałem w to miejsce, drzewo zniknęło... i drwal też!
However, it's a nice mission.
Gratulacje!
Mimo wszystko to fajna misja
Gratulacje!
The Dark Lord.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
I don't like that kind of terrain - it's nice, but not useful. And we have some troubles with this!The Dark Lord pisze:The woodcutter in the red circle does nothing: he only leaves his house, and then immediately returns, just like people who are hungry. I think that's because he wants to cut the tree in the black circle, but can't get there.
Dlatego nie lubię tego rodzaju terenu - jest ładny, ale nieużyteczny. I mamy przez to kłopoty!
HahahahahThe Dark Lord pisze:I'm sure he wanted to cut it, but he was just standing there, doing nothing. When I looked later, the tree was disappeared... but the woodcutter too!![]()
Hahahahah
Nice Polish pleasant note
Ostatnio zmieniony 26 gru 2007, 13:44 przez lucbach, łącznie zmieniany 1 raz.
lucbach,
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum