Wow, the previous time I watched this thread, it had 9 pages. Now it is 13, so it is incredibly popular. So I have to know what goes on here!
Can someone explain?
//Edit:
Ah, I saw Daniel15's list of people, and I now understand you are all working together on a new campaign. Is that correct?
Tak, to prawda. Napracowałem się. Robiłem ją chyba z tydzień po kilka godzin dziennie. Mógłbym takie dalej robić, ale chyba nie mogę bo nie mam zbyt wiele czasu i bym tylko was opóźniał.
Jesteśmy przyjacielem króla, na królestwo napadają barbarzyńcy król błaga nas o pomoc ponieważ jego wojska są na ekspedycji. Mamy niedaleko swoją własną osadę a w niej wojska. Barbarzyńcy napadają na nas a bronimy się żołdactwem. Potem król wysyła nam z pomocą swoje oddziały. Następnie musimy zniszczyć siedlisko barbarzyńców w państwie...
... Wracają oddziały króla. Król mianuje nas generałem, i jeszcze ostatnie zadanie ochronić króla przed pomstą barbarzyńców.
Kamyczku, po co oddzielny czat ?? Jak ktoś chce wiedzieć - proszę bardzo, niech wie! Nie musimy na siłę robić z tego niespodzianki... Ale mi wielka tajemnica
Hi Dark Lord!
We're talking here about making our campain. Those who want to cooperate should submint a post in thread, what they'd do in making first mission. We've got 2 men already, who will think about the scenario of mission, and some people to make maps and write scripts.