Wielka wspólna kampania

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Cavv pisze:DeBe, a może sam stworzysz mapę, skoro Khel(ben)owi się nie śpieszy, myśle że będzie lepsza i ciekawsza, bo to będzie w 100% twój pomysł, a fabułę najwyżej się później dokoptuje.
Mam pomysły na mapę, ale uwierz mi, że to nie wyjdzie na dobre... tylko nagmatwam, a potem będę musiał to naprawiać i tracić czas... wolę poczekać na wskazówki Khelbena.
Tak więc Khel jeśli będziesz miał czas to postaraj się napisać fabułę do misji 4 i podesłać mi plan mapy... przecież nie musimy mieć skończonej trójki, żeby zabrać się za czwórkę.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

DeBe pisze:Tak więc Khel jeśli będziesz miał czas to postaraj się napisać fabułę do misji 4 i podesłać mi plan mapy... przecież nie musimy mieć skończonej trójki, żeby zabrać się za czwórkę.
Trójki nie, ale Michailoffa tak. Trzeba przystąpić do pracy przy pełnym składzie. To wróży szczęście.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

A po co Ci Michailoff do pisania fabuły? Dopinguje Cię?
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cavv »

Z tego, co wiem, to Michailoff testował misje, a żeby misje przetestować, to najpierw trzeba ją stworzyć, więc spokojnie bez niego możemy zacząć. Chyba, że się myle i zajmował się czymś innym, jak tak, to mnie poprawcie.
Darkness
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Darkness »

Minął już ponad rok , odkąd Cav napisał o swoim pomyśle , a wy dalej dążycie do wyznaczoneo sobie celu. Szacun po prostu wielki szacun ,za tą zawziętość .^^
Mam nadzieje ,że skończycie swój projekt ^^
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Darkness pisze:Minął już ponad rok , odkąd Cav napisał o swoim pomyśle , a wy dalej dążycie do wyznaczoneo sobie celu. Szacun po prostu wielki szacun ,za tą zawziętość .^^
Mam nadzieje ,że skończycie swój projekt ^^
Taa... chyba nie w tym stuleciu.
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cavv »

Dobrze by było, jak w tym stuleciu byśmy skończyli 5 pierwszych misji :P
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Ok, chłopaki. Kto wie, jak się nazywa fachowo szpital na zamku? Taki normalny, zwykły szpital. Potrzebne mi to do kolejnego scenariusza, w którym czeka Was - twórców - dużo niespodzianek.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Podejrzewam, że fachowo nazywa się "szpital na zamku", albo "zamkowy szpital"... a po co Ci to? Układasz rymy?
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Układam opowiadanie.
Intrygujący wątek się rozwija z zaskakującymi zagrywkami losu. Nasi bohaterowie zaczynają zmagać się z różnymi dziwacznymi rzeczami, a cała akcja spowita jest tajemniczą aurą. Coś dla fanatyków thrillerów.
"Zamkowy szpital" brzmi tak lamersko i szukam zamiennika. ;)
Odpowiedz