KaM Remake r5503

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mixxer5
Użytkownik Forum
Posty: 401
Rejestracja: 19 gru 2009, 16:57

KaM Remake r5503

Post autor: Mixxer5 » 24 cze 2013, 13:16

Jak w temacie ;) W końcu mamy nową wersję z "dynamicznym skryptowaniem" (cokolwiek to oznacza ;) ):

http://www.kamremake.com/2013/06/new-re ... /#more-705[/list]

Awatar użytkownika
rom
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 29 mar 2009, 14:17
Lokalizacja: Warszawa

REMAKE

Post autor: rom » 24 cze 2013, 20:23

Mam pytanie, czy będzie też wersja po polsku, bo na razie jest tylko w językach:
USA
Australia
Germany
i drugie pytanie: jesteście zwolennikami przyspieszonego grania?
Zauważyłem, że mało kto ogarnia podstawową wersję a co dopiero z przyspieszeniem, to jak "szybkie szachy"

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 24 cze 2013, 20:53

:zraniony:
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

Awatar użytkownika
rom
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 29 mar 2009, 14:17
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: rom » 24 cze 2013, 21:07

tzn ?

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 24 cze 2013, 21:09

Wybierz którekolwiek z nich a po instalce wbij w opcje.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

Bo_co
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej
Posty: 326
Rejestracja: 27 sty 2012, 18:02
Lokalizacja: Poznań / Jarocin

Re: REMAKE

Post autor: Bo_co » 25 cze 2013, 16:18

rom pisze:Mam pytanie, czy będzie też wersja po polsku, bo na razie jest tylko w językach:
USA
Australia
Germany
i drugie pytanie: jesteście zwolennikami przyspieszonego grania?
Zauważyłem, że mało kto ogarnia podstawową wersję a co dopiero z przyspieszeniem, to jak "szybkie szachy"

... nie chcesz, nie graj to jest tylko opcja...
Jeżeli dom jest pewną sytuacją, to oglądając go z różnych stron wyglądałby inaczej.

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 26 cze 2013, 00:34

Widzę że poziom spostrzegawczości na poziomie podstawówki. Do czego ta Polska zmierza... To nie są opcje języków tylko mirrory, czyli skąd konkretnie to pobierasz. Wszystko jest tą samą grą. Potem już tylko wbijasz w opcje gry a tam masz ze trzydzieści różnych języków. Powodzenia, może po moim wyjaśnieniu dasz jednak radę, jeśli wytężysz mózgownicę do prawieże niemożliwości :zraniony:
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

Awatar użytkownika
rom
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 29 mar 2009, 14:17
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: rom » 26 cze 2013, 23:00

The Viking pisze:Widzę że poziom spostrzegawczości na poziomie podstawówki. Do czego ta Polska zmierza... To nie są opcje języków tylko mirrory, czyli skąd konkretnie to pobierasz. Wszystko jest tą samą grą. Potem już tylko wbijasz w opcje gry a tam masz ze trzydzieści różnych języków. Powodzenia, może po moim wyjaśnieniu dasz jednak radę, jeśli wytężysz mózgownicę do prawieże niemożliwości :zraniony:
patologia

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 27 cze 2013, 00:19

Czuję się zaszczycony, Wiking, do usług :wink:
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks » 14 sty 2014, 12:41

Przepraszam, że odkop... ale chciałem zapytać... kiedy jakieś nowe wydanie?
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067

ODPOWIEDZ