Postanowiłem (w sumie to -iśmy) w końcu wprowadzić w życie nowy podział tych działów. Pomysł istniał już długi czas, ale jak dotąd nie doszliśmy do pełnego porozumienia (jak ktoś pyta, tak, sam mogę za to oberwać

Od dzisiaj, stary dział "Nowe misje: pisanie skryptów i download" zostaje rozdzielony na trzy:
1. Nowe misje - tutaj mają trafiać tylko i wyłącznie tematy, w których prezentowana będzie jakakolwiek (gotowa choć w najmniejszym stopniu!) misja, dostępna do pobrania, bez żadnych próśb o pomoc (tylko opinie);
2. Pomoc w tworzeniu misji - tutaj będą trafiać wszystkie prośby o pomoc, oferty współpracy, informacje o skryptach itp. inaczej niż dotychczas, mianowicie na każdy problem będzie przeznaczony osobny temat. Temat zbiorczy z prośbami o pomoc zostanie zamknięty. Dział ten posłuży też jako miejsce na ogólne dyskusje dotyczące misji Fanów i ich tworzenia;
3. Archiwum misji - tutaj będą trafiać te tematy, które niegdyś prezentowały misje, jednak nie można ich z jakichś przyczyn już pobrać (zazwyczaj przez automatyczne kasowanie plików na serwerach hostingowych). Oczywiście, trzymanie tych tematów w nieskończoność nie ma sensu - przez jakiś czas będą widoczne, żeby ewentualnie ktoś, kto jeszcze te pliki posiada, mógł je ponownie udostępnić. Później cały dział najprawdopodobniej zostanie usunięty wraz z zawartością.
Mam nadzieję, że nowy podział bardziej przypadnie Użytkownikom do gustu i będzie w nim łatwiej odnaleźć wyszukiwaną zawartość, zaś moderatorom łatwiej będzie dzięki temu utrzymać porządek i egzekwować zasady. No, i że nie dostanie mi się za to