[nowe misje] Zahr

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz

Czy podoba się wam moja misja?

Czas głosowania minął 03 maja 2014, 17:58

Tak, bardzo
0
Brak głosów
Tak
0
Brak głosów
No... tak trochę
1
20%
Średnio
1
20%
Nie
2
40%
Absolutni nie, misja jest do kitu :p
1
20%

Liczba głosów: 5

Awatar użytkownika
Zahr
Użytkownik Forum

[nowe misje] Zahr

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zahr »

Bitwa o zamek

Witam wszystkich, na początek powiem iż jest to moja pierwsza misja, ma być też pierwszą kampani. :szczerzy: Prosze o ocenianie tej misji ponieważ chciałbym się dowiedzieć czy mam do tego "smykałke". :D

Krótka historia:
Tuż przed koronacją króla, wróg zebrał resztki sił po wojnie (kampania TSK) i zaatakował.

Wróg przejął większą część naszego zamku. Na szczęście udał nam się odzyskać część zasobów ze zniszczonych już spichrzy, a nasi sojusznicy właśnie ruszają nam na ratunek.

Download:
http://www.megaupload.com/?d=KGLA0YU5

Przepraszam za brak zdjęć. :zraniony:

Edit: Zapomniałem, prosze o nie ocenianie misji przed pobraniem i dokładnym obejrzeniem jej. Dziękuje :D
Awatar użytkownika
Lancetnik
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Lancetnik »

Wiesz co Zahr. Zagrałem w tą misję i niestety, nie spodobała mi się. Na razie nie będę oceniał tej kampanii. Poczekam na coś lepszego. Lepiej popraw mapę.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Fabuła niczego sobie. Raczej nie mam się czego przyczepić. Gratuluję propagowania idei powszechnego stosowania polskich tytułów. Oraz poprawnego zapisu. Zdjęcia najpewniej się przydadzą - zwłaszcza tym leniwym. Jeśli nie czekasz głosów osób nie grających, to chociaż pozwól głosować tym, co zadowolą się przebadaniem fałdowania na obrazkach. Mamy kilku specjalistów. ;)
Odpowiedz