@rTeq'u, długo nie poczekasz. Napisze odprawe i misja będzie do pobrania 22 VII, 23 VII albo 24 VII.@rTeq pisze: Dzięki za komentarz, czekam na Twoją misję.
[nowe misje] Gogoud
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Dziękuję, Stonka, za pozytywa!
Tora, przygotuj staranną, solidną misję z ładną mapą, a gra będzie na pewno przyjemna
A teraz coś nowego:
dodałem nową misję, lecz NIE jest to misja 11 mojej kampanii, ale zwykła misja pojedyncza. "Bitwa o zamki" - bo tak się zwie - nie jest specjalnie trudna (znamy inteligencję komputera).
Ale, jeśli chcecie powalczyć, to ta misja jest skierowana właśnie do was! Nie trzeba produkować żywności ani innych dupereli. Skupiamy się tylko na przemyśle zbrojnym. Więc do boju
!
Do pobrania oczywiście w pierwszym poście w temacie.
Aha, misja 11 kampanii nie zaczęta. Powinna się pojawić w połowie sierpnia. Powinna...
Tora, przygotuj staranną, solidną misję z ładną mapą, a gra będzie na pewno przyjemna
A teraz coś nowego:
dodałem nową misję, lecz NIE jest to misja 11 mojej kampanii, ale zwykła misja pojedyncza. "Bitwa o zamki" - bo tak się zwie - nie jest specjalnie trudna (znamy inteligencję komputera).
Ale, jeśli chcecie powalczyć, to ta misja jest skierowana właśnie do was! Nie trzeba produkować żywności ani innych dupereli. Skupiamy się tylko na przemyśle zbrojnym. Więc do boju
Do pobrania oczywiście w pierwszym poście w temacie.
Aha, misja 11 kampanii nie zaczęta. Powinna się pojawić w połowie sierpnia. Powinna...
@Joker - cierpliwości, misja już w fazie testów. Trudna jak nie wiem co, ale baaaardzo przyjemna 
@kamtpr - Misji będzie 15. Zastanawiam się nad dodaniem jeszcze 16 misji, taktycznej, w której to rozprawimy się z resztkami wojsk wroga. Taki mały bonusik...
Mam nadzieję, że wyrobię się do końca września. Matura się zbliża.
Potem jeszcze tylko fabułę po angielsku napiszę, kampanię na stronę Lewina wyślę. Jakiś filmik na youtube'a wrzucę. I tyle!
...
kamtpr! - dzięki! Podsunąłeś mi wspaniały pomysł na misję 16!
Więc misji będzie 16 - ostateczny werdykt!
@kamtpr - Misji będzie 15. Zastanawiam się nad dodaniem jeszcze 16 misji, taktycznej, w której to rozprawimy się z resztkami wojsk wroga. Taki mały bonusik...
Mam nadzieję, że wyrobię się do końca września. Matura się zbliża.
Potem jeszcze tylko fabułę po angielsku napiszę, kampanię na stronę Lewina wyślę. Jakiś filmik na youtube'a wrzucę. I tyle!
...
kamtpr! - dzięki! Podsunąłeś mi wspaniały pomysł na misję 16!
Więc misji będzie 16 - ostateczny werdykt!
Ok, kolejna misja dodana.
Misja 11, o nazwie "Królewska Siła", jest misją ekonomiczną.
Co więcej, poprawiłem to i owo:
-dodałem nowe screeny i te, które nie wyświetlały się poprawnie;
-poprawiłem fabułę (ale to wciąż nie końcowa wersja);
-dodałem nazwy misji;
-poprawiłem kolory i nazwy drużyn. Dodałem kilka nowych.
I tyle. Czekam na komentarze. Miłej gry
.
EDIT:
Wgrałem misję na nowo, gdyż poprzednia wersja była pozbawiona zwierząt.
Misja 11, o nazwie "Królewska Siła", jest misją ekonomiczną.
Co więcej, poprawiłem to i owo:
-dodałem nowe screeny i te, które nie wyświetlały się poprawnie;
-poprawiłem fabułę (ale to wciąż nie końcowa wersja);
-dodałem nazwy misji;
-poprawiłem kolory i nazwy drużyn. Dodałem kilka nowych.
I tyle. Czekam na komentarze. Miłej gry
EDIT:
Wgrałem misję na nowo, gdyż poprzednia wersja była pozbawiona zwierząt.