Sorry za off-top, ale dziwnie to brzmiAlanbach pisze:Jedynie odpowiednie dmuchanie pomogła mi ustawić kolezanka
[nowe misje] Alanbach
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Ojej
odpowiedni dmuch jest rzeczą fundamentalną w instrumentach dętych blaszanych/drewnianych.
To chyba jedyna rzecz, której nie powinno się uczyć np. z Youtuba, bowiem złe nawyki lub zła technika oddechu może doprowadzić do arytmi serca (analogicznie - guzki śpiewacze przy złej emisji głosu).
Natomiast chciałem jeszcze dopowiedzieć ciekawostkę do poprzedniej strony odnośnie do pracy nad grafiką. W zeszłym roku jeszcze chyba około września, kiedy to Krom pracował jeszcze nad remakiem byłem w ekipie graficznej. Zajmowałem się robieniem spritów do animacji budowy nowej wieży
(ikoną miało być oko - a wieżę widzieliście w screenach z wersji alfa KAM TSK). To miała być niespodzianka. Krom uległ moim prośbom i stąd miało być dodane do gry min. wieża obserwacyjna.
Niestety potem z kilku względów zrezygnowano z tego pomysłu
Natomiast chciałem jeszcze dopowiedzieć ciekawostkę do poprzedniej strony odnośnie do pracy nad grafiką. W zeszłym roku jeszcze chyba około września, kiedy to Krom pracował jeszcze nad remakiem byłem w ekipie graficznej. Zajmowałem się robieniem spritów do animacji budowy nowej wieży
Niestety potem z kilku względów zrezygnowano z tego pomysłu

- Miniu
- Użytkownik Forum
Robisz tak:
Plik ze skryptem wkładasz do data/mission pod nazwą "mission1"
Plik z mapą wkładasz do data/ mission/mmaps pod nazwą save01
Przed tym jeszcze "wyciągasz stamtąd oryginalne pliki.
PS. Nie grałem w misje Alanbacha ale nie wierze rzeby nie było tam pliku rendame...
PS. Nie grałem w misje Alanbacha ale nie wierze rzeby nie było tam pliku rendame...
Kampania: The Indian rebellion
& Lancetnik
Misja 1-2 = 100%
Misja 3 = fabuła 50% mapa 90% skrypt 0%
& Lancetnik
Misja 1-2 = 100%
Misja 3 = fabuła 50% mapa 90% skrypt 0%