[nowe misje] Dark Lord
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Prawdopodobnie, nie tylko my jeszcze lubach, bo ostatnio komentował na dziale English. Ja na bieżąco śledzę jego dzieła. Wciąż nie wiem dlaczego inni nie grają, przecież on poświęca swój czas na robienie ich, na udoskonalanie i inne, a my nic, zostawiamy wszystko na boku. Kto ma go chwalić jak nie my
Pewnie znajdą się tacy, którzy nie wiedzą kto stworzył nową kampanię TNL ( The New Lands )
save03.map wkleiłem do data/mmaps, a skrypt do data (smission1.dat) i włączam misję "Przez pustynię" pojedyńczą i jest czarny ekran i wraca do pulpitu
(a jeszcze jedno: Missie15.map tam jest taka nazwa mapy to trzeba ją zmieniać czy nie??? A już znalazłem to readme i tak pisze tak:
"Replace ''smission1.dat'' in \Knights and Merchants\KaM - The Peasants Rebellion\data\mission,
and place ''Missie15.map'' in \Knights and Merchants\KaM - The Peasants Rebellion\data\"
To jest chyba źle
"Replace ''smission1.dat'' in \Knights and Merchants\KaM - The Peasants Rebellion\data\mission,
and place ''Missie15.map'' in \Knights and Merchants\KaM - The Peasants Rebellion\data\"
To jest chyba źle
Zrobiłem po swojemu i zmieniłem skrypt i zagrałem, bo się udało. Na pierwszy rzut oka misja taktyczna kocham je. Za pierwszym razem było trudno i praktycznie w nieskończoność wrogie wojska wychodziły, za pierwszym razem przegrałem i to z dużą klęską. Za drugim razem wreszcie się udało. Mój wynik to:
Utraconych: 72
Pokonanych: 334
Czas trwania gry: 0:08
Nie źle nie???
//Wiem, ze pisownia partykuły "nie" sprawia problemy części ludziom. Rzec więc mogę, że "nie" wyrazie "nieźle" piszemy razem z wyrazem, bowiem jest to przysłówek pochodzący od przymiotnika. Popraw więc swój błąd.
//Michailoff
Utraconych: 72
Pokonanych: 334
Czas trwania gry: 0:08
//Wiem, ze pisownia partykuły "nie" sprawia problemy części ludziom. Rzec więc mogę, że "nie" wyrazie "nieźle" piszemy razem z wyrazem, bowiem jest to przysłówek pochodzący od przymiotnika. Popraw więc swój błąd.
//Michailoff
- paulpolska
- Użytkownik Forum