Kamyk pisze:
Michalczuk postaram się umieścić misje na megaupload w najbliższym czasie.
Oszalałeś? Po co umieszczać na następnym serwerze z którego nie da sie ściągać bez miliona dodatków, limitów, kont itp.
Wrzuć na Speedyshare lub Zshare, gdzie nie ma takich problemów.
Michalczuk ma po prostu łącze na zasadzie sieci lokalne i ma m.in stałe IP co jest problemem tak na RSie jak i MU(zresztą wg mnie MU to jeden wielki shit i nie warto tam lokować własnych plików - jest wiele lepszych hostingów. Więc nie pisz tego typu komentarzy Cavie, bo nie wszyscy mają zmienne IP(np. w Netii czy TP).
Wielkie dzięki lucbachu. To naprawdę jest chwila, a ja nie muszę długo czekać. Dzięki też dla Filusa, który wszystko wyjaśnił w kwestii mojego internetu i ja nie muszę się już produkować...
Misja 6 - bardzo ciekawa, aczkolwiek wrogowie w ogóle mnie nie atakowali. Początkową armią od razu na początku zniszczyłem fioletowego i tego na górze. Został mi tylko jeden, z którym sobie poradziłem też dość łatwo. Dorobiłem kilka lekkich oddziałów i wyciągałem techniką "kuszenia" Jedyna trudność to naprawdę baaardzo mała liczba surowców i mało miejsca na rozbudowę.
Misja 7 - Fajna misja taktyczna, ale również "średnia". Przeszedłem za 3 razem. Dobry pomysł - atak ze wszystkich stron