[nowe misje] Kamyk, Duch
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Ach, się Lucbach niecierpliwi, a zagrać z Khelbenem przez sieć się boi.
Lucb by tylko chciał grać w nasze dzieła, a jest ze skromnego forumowego grona chyba największym fanem KaM... dlaczego to nie uraczy nas jakąś swoją misją? Zapoznałby wszystkich ze swoją wyobraźnią i porobił gitowe zadania dla zainteresowanych. Lucb, spróbuj!
Lucb by tylko chciał grać w nasze dzieła, a jest ze skromnego forumowego grona chyba największym fanem KaM... dlaczego to nie uraczy nas jakąś swoją misją? Zapoznałby wszystkich ze swoją wyobraźnią i porobił gitowe zadania dla zainteresowanych. Lucb, spróbuj!
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Khelbenie, przestań, to jest off-topic!
Grałem sobie w tę misję i kiedy budowałem "pole minowe" z wież obronnych na zielonego, nagle jego pomocnicy przyszli w to miejsce i... zaczęli budować drogę ze mną
.

(kliknij, żeby powiększyć)
Myślałem, że to wrogowie, a nie sojusznicy
.
Acha, no i jeszcze nasze wojska wychodzą z wioski (cały czas mowa o misji 6.) po skałach, tuż przy lewej krawędzi ekranu.
Misja super.
Grałem sobie w tę misję i kiedy budowałem "pole minowe" z wież obronnych na zielonego, nagle jego pomocnicy przyszli w to miejsce i... zaczęli budować drogę ze mną

(kliknij, żeby powiększyć)
Myślałem, że to wrogowie, a nie sojusznicy
Acha, no i jeszcze nasze wojska wychodzą z wioski (cały czas mowa o misji 6.) po skałach, tuż przy lewej krawędzi ekranu.
Misja super.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Acha, a ten lasek na zachodzie musiałem koniecznie umieścić w screenach na stronie
.
//edit
Dlaczego link do misji 7. zawiera tylko plik .dat? A .map?
//edit
Dlaczego link do misji 7. zawiera tylko plik .dat? A .map?
lucbach,