Skoro szybko się ją przechodzi, powinna być trudniejsza.
Poza tym: nie podoba mi się ten kawałek "cycowatej" górki w pierwszym screenie
Może kiedyś zagram ;]
A jeszcze chętniej, jak fabułę fajną zrobisz
laufes pisze:
(...)
Wszystkie mapy wzięte są z podstawowej kampanii "The Shattered Kingdom". Jednak pozycje startowe, budynki i cała reszta jest zupełnie inna. Zmieniłem również mapę pojawiającą się przed każdą misją.
(...)
Wszystkie mapki wziąłem gotowe. Może następną kampanię zrobię z użyciem własnych mapek.
Fajnie nie chce nic mówić ale temat barbarzyńców był już wiele razy poruszany . Nawet przez mnie , a co do misji to fajne tylko jeszcze byś swoje mapki wytrzasnął .
Informuję, że zaczynam pracę nad nową kampanią. Tym razem wszystkie mapki będę tworzył sam. Mam już pierwszą misję gotową. Obiecuję też, że zasunę kilkustronicowym tekstem jako fabułą.
Kampanię postaram się zrobić w miarę szybko, lecz pracuję również nad kolejnymi odcinkami filmu robionym w d'jinnim- edytorze do Wiedźmina oraz mam być "Gościem Od Wszystkiego Z Wyjątkiem Artów, Ale Głównie Mam Być Skrypterem" w projekcie tworzonym na silniku Unreala Engine 3.
No No No, Laufes.Jestem w szoku, że tak powiem.Nie dość, że fajnie zrobione, to jeszcze gra się znakomicie.Jestem na 2 misji i dobrze mi się powodzi.Pomysł na taką kampanię oceniam 10/10. Chociaż mógłbyś zrobić podobnie z kampanią TPR.