Zapewne część z Was zna kanał arhn.eu na YT. Jaką to dziś miłą niespodziankę otrzymałem, gdy zobaczyłem, że przesłali nowy filmik o... naszej ukochanej grze!

Polecam: http://youtu.be/qsNCY49E7mg
Pozdrawiam

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Eee, to jest akurat wersja z TPR, a ja jeszcze nie miałem wtedy TPR, tylko czystą wersję TSK z 1998 rokuThe Viking pisze:Nie no, mówiłem to dla jaj. Ale ciekawe rzeczy nam tutaj wyznałeśTak czy inaczej, misję trzecią przeszedłem za trzecim razem w wieku chyba 10 lat, z wykorzystaniem skalistego wzgórza przy drodze mniej więcej na środku mapy. Stawiałem tam pachołów przemieszanych z jakimś mięsem walczącym wręcz, żołd w centrum, ciężcy na prawej flance i konnica do otoczenia. Bez większej filozofii. Tylko traf wiochmenami akurat na konie, jak najdalej od toporów
Nie dla każdego ta misja była łatwa. Lecz muszę przyznać rację. Misja 14 dawała popalić, to samo 11Obserwator pisze:3 misja TSK? Problem? Nie do przejścia?! Nigdy w życiu, nawet w oryginalnej wersji. Nawet moja siostra, zawsze jakoś sobie w końcu poradziła. Problem to był największy od wieków we wszystkich wersjach, misja 14.