Misja 14

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Xylon
Użytkownik Forum
Posty: 17
Rejestracja: 12 lip 2010, 19:50

Misja 14

Post autor: Xylon »

Witam.
Tak jak w opracowaniu ruszam jednym koniem na miasto zielonych, czekam na odpowiedni moment i ruszam na budowniczych, zabijam 2,3 i wyskakuje błąd. Tak jest za każdym razem. Co mam zrobić ? Wydawało mi się że posiadam już wszystkie patche itp.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 04 paź 2010, 22:08 przez Xylon, łącznie zmieniany 1 raz.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Jeśli standardowe "Powtórz misję" nie pomaga, spróbuj wczytać starszy zapis z wcześniejszej misji, przejść ją z użyciem kodu i zobaczyć, czy błąd nadal się powtarza.

(zakładając, że masz podstawowe patche w przypadku wersji TPR)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Też miałem coś podobnego i to było spowodowane patchem SR3 b7. Na SR2 wszystko hulało, a na tym najnowszym po zabiciu budowniczego wyskakuje błąd.
Awatar użytkownika
Mati
Użytkownik Forum
Posty: 58
Rejestracja: 17 sie 2010, 16:39
Lokalizacja: Czerwone Królestwo

Post autor: Mati »

Miałem ten sam problem i nie da się go zmienić mam go w różnych misjach np. Przez Pustynie , W Obcym Kraju itp.
Awatar użytkownika
lew2007
Użytkownik Forum
Posty: 62
Rejestracja: 28 kwie 2010, 12:46
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: lew2007 »

a mi jeszcze ani razu taki błąd nie wyskoczył mimo że mam patch SR3 :P
ODPOWIEDZ