Misja 3

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Quixley
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 20 maja 2009, 16:58

Misja 3

Post autor: Quixley »

Mimo licznych prób nie umiem przejść misji 3 :/ Czy powinnam mieć łuczników? Bo u mnie ich nie ma
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe »

Z tego co sobie przypominam, to w misji numer 3 TSK gracz powinien dysponować tylko topornikami i łucznikami. Jeśli ich nie posiadasz, to masz coś nieźle nakićkane w grze.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Wgraj patcha:
SR2 lub SR3
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
stonka
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 19 sty 2009, 13:30
Lokalizacja: Kraków

Post autor: stonka »

co daje SR3 i jak go wgrac!


!!!!SZTURM!!!!
Awatar użytkownika
Tora1996
Użytkownik Forum
Posty: 182
Rejestracja: 10 lut 2009, 15:45
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Tora1996 »

Wgrywasz tak, jak SR2
Tylko nie wiem co daje (to jest na razie wersja beta, wiec wszystko może sie jeszcze zmienić)
Pozdrawiam, tora1996.
Awatar użytkownika
ElDamiano
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 06 lis 2007, 17:33
Lokalizacja: Lipno

Post autor: ElDamiano »

Tora1996 pisze:Wgrywasz tak, jak SR2
Tylko nie wiem co daje (to jest na razie wersja beta, wiec wszystko może sie jeszcze zmienić)
Jego się nie wgrywa jak SR2. SR3 jest w paczce. Musisz skopiować wszystkie pliki do folderu z grą.
Podmienić folder DATA.
Usunąć wszystkie savy i kliknąć na setup.bat
Potem możesz sobie grać w SR3.
Quixley
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 20 maja 2009, 16:58

Post autor: Quixley »

Dzięki za pomoc, z zainstalowanym patchem przeszłam misję w 4 minuty :)
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum
Posty: 884
Rejestracja: 08 paź 2008, 20:38
Lokalizacja: Polska

Post autor: Gogoud »

Z ratuszowymi w tej misji jest znacznie trudniej...
Pamiętam, jak grałem w tą misję pierwszy raz (bez toporników i łuczników, a z samymi ratuszowymi). Trzeba było dobrych kilku prób, aby się udało :)
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
stonka
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 19 sty 2009, 13:30
Lokalizacja: Kraków

Post autor: stonka »

Dzięki!!!! Wgrałem tego patcha tylko co to daje. Na niektórych stronach piszą że można budować w K&M kościoły co jest trochę dziwne. Szkolimy w szkole księdza!!!! HAHA


!!!! DO SZTURMU !!!!
Awatar użytkownika
Tora1996
Użytkownik Forum
Posty: 182
Rejestracja: 10 lut 2009, 15:45
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Tora1996 »

Takie rzeczy mogą być tylko po zgodzie firmy ZuXXeZ o udostepnienie kodu źródłowego (patrz -> nesy ze strony www.knights.sztab.com).
Pozdrawiam, tora1996.
ODPOWIEDZ