mi sie najbardziej podoba spichrz dlatego ze bez niego nic bys nie zrobil a po drugie te dwie wierzyczki wyglodajo jak 2 wierze obronne ale w pomniejszeniu
Bez czy ze spichrzem, można prawie wszystko zrobić tylko na początku musisz mieć kamieniołom, leśniczówkę, tartak, gospodarstwo, młyn, piekarnię, kopalnie złota i węgla oraz mennice i najważniejsze szkołę, ale zawsze możesz sobie ją zbudować i żyjesz bez spichrza.
Mnie się najbardziej podoba lesniczówka...ale Wartownia też spoko ...no i spichrz jako centrum naszej osady........świetnie wygląda...:D:D...Ale inne budynki też są spoko...
Potter pisze:Ja zagłosowałem na szkołe bo bez niej nic nie ruszy ale jak nie ma złota to nic nie ruszy
A ja zagłosowałem na spichrz, bo bez niego nic nie ruszy, a jak ma ruszyć jak spichrza nie ma?...więc nic nie ruszy, a jak nie ruszy to cała reszta nie ruszy i ruchu nie będzie.
No wiadomo, że bez niej nic "nie ruszy", ale są inne budynki bez których też się grać nie da, więc dziwi mnie Twoje uzasadnienie. No, ale miałeś prawo.
ja najbardziej lubie gospodarstwo bo gdyby nie ono nie było by: ziarna,chleba,świn,koni,mąki a gdyby nie było by świń nie było by też kamizelek potrzebnych na szkolenie żołnierzy.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2009, 09:51 przez Papaj, łącznie zmieniany 1 raz.